Website ontwerp en ontwikkeling voor Hospice De Schutse

Zorg website

Hospice De Schutse.

Webdesign

Voor deze zorg website hebben we alles uit de kast gehaald. Fotografie, brainstorms, design en tekstschrijven. Het mooie van deze opdracht was dat onze opdrachtgever dit maal bestond uit een grote groep vrijwilligers. Een gedreven club mensen die niets liever wilden dan online laten zien wat ze mensen in hun laatste fase kunnen bieden.

Fotografie

De bouw van deze zorg website hebben we gedaan in samenwerking met Squid media. Bij een website als deze kun je mooi zien hoe echt goede fotografie kan werken voor een website met een verhaal. Voor deze fotografie hebben we onze vaste fotograaf ‘Peter Tahl’ gevraagd om zijn wonderen te verrichten. Het is altijd weer mooi om te zien hoe hij iets wat echt even goed uitgelegd moet worden kan vertalen in foto’s met karakter. Een foto die iets uitstraalt. Natuurlijk maken wij als webbouwers ook gebruik van stockfotografie. Het proces van het uitzoeken van deze foto’s en het voorstellen van deze foto’s aan een klant is een heel precies en tijdrovend werkje. Maar met een fotograaf aan de slag om zo een unieke website te bouwen vinden wij stiekem het allerleukst.

Beelden

Heb jij ook interesse in beelden op je website, waarbij gebruik gemaakt word van op maat gemaakte fotografie, laat het ons dan even weten. We brengen je graag, geheel vrijblijvend natuurlijk, in contact met één van onze favoriete fotografen. En geloof ons maar, onze fotografen zijn top, wij zijn nog geen ontevreden klanten tegengekomen. Dat kost dan wel wat, maar dan heb je ook wat. Maar natuurlijk kopen we ook met alle liefde prachtige stockfoto’s voor je op precies passend bij de website die je voor ogen hebt. Neem ook eens een kijkje op de website van onze fotograaf. Peter Tahl.

Neem contact met ons op om te horen wat wij kunnen aanbieden voor jouw nieuwe website.

Bekijk onze website aanbieding voor het laten bouwen van jouw website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Zorg website Hospice De Schutse