window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('set', 'allow_google_signals', false); gtag('set', 'allow_ad_personalization_signals', false ); gtag('config', 'G-ZVMBGQ0T9S', { 'anonymize_ip': true, 'forceSSL': true });

One page website voor Thunderbyte.AI

2020-09-19T22:50:53+02:00

Deze keer hebben we een one page website ontwikkeld voor Thunderbyte.AI. De website bestaat uit 1 Nederlandse pagina en 1 Engelse pagina. De website is de voorloper van een toekomstige website die uitgebreider zal worden. Thunderbyte.AI is al jaren bezig met bigdata en Machine Learning technieken, ze zijn o.a. actief in de zorgsector.

Kunst portfolio website Kristi Neider

2019-10-19T13:14:52+02:00

Een kunstenares naar ons hart die de mooiste werken uit haar keramiekoven tevoorschijn tovert. Sibrich was toe aan een nieuwe kunst website en heeft de bouw en het grafisch ontwerp van de website aan ons toevertrouwt. We hebben de website zo voor haar gemaakt dat ze zelf, na een korte introductie in Wordpress, foto’s van haar nieuwe en verkochte kunst gemakkelijk op haar website kan vervangen.

Praktijk website voor psychotherapeut

2020-06-17T12:25:52+02:00

Een kleinschalige zorgorganisatie, die dichtbij gezinnen kinderen en jongeren wil staan. Precies wanneer dit het allermeest nodig is. Het samenhuis reikt ze de hand. Ze meldden zich bij ons op de studio voor een frisse nieuwe website. Ook wilden ze graag dat we hun verhaal zouden helpen te vertellen. Een fantastisch geanimeerd filmpje hiervoor is bij ons in de maak.

Nieuwe website voor Perspectief

2019-10-19T13:15:51+02:00

Een nieuwe website ontwikkelen voor een startende ondernemer is altijd een mooie opdracht. Wij helpen graag om jouw bedrijf goed op het Internet te zetten. Voor Perspectief Financiële Zorgverlening hebben wij een mooie website ontwikkeld. De website heeft een professionele en persoonlijke uitstraling gekregen, mede door de prachtige foto's die de klant door een professionele fotograaf heeft laten maken.

Logo en website Cleara Biotech

2019-10-19T13:17:57+02:00

Is het echt waar? Worden we binnenkort 120 jaar? Bijzonder trots zijn we dat we voor een supercoole start-up aan de slag konden. Wij mochten een nieuw logo en website ontwerpen en ontwikkelen. De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Met diverse plugins is de website-omgeving qua techniek en functionaliteit uitgebreid. Met één van de plugins wordt een tijdlijn weergegeven van de ontdekkingen die door de wetenschappers zijn gedaan in de afgelopen jaren.

Ga naar de bovenkant