window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('set', 'allow_google_signals', false); gtag('set', 'allow_ad_personalization_signals', false ); gtag('config', 'G-ZVMBGQ0T9S', { 'anonymize_ip': true, 'forceSSL': true });

Website voor IIsbaankeunstrute

2023-12-09T18:18:11+01:00

Voor een nieuw project in Friesland moest er een website komen. Het project omvat kunstwerken die in Friesland staan, Friese gedichten en ijsbanen in Friesland die in de lente droog staan en waar dan allerlei natuurschoon te zien is. De locaties van de kunstwerken en ijsbanen zijn opgenomen in verschillende fietsroutes door Friesland, bij de ijsbanen zijn borden geplaatst met daarop een QR-code met een link naar een Fries gedicht, in een Fries dialect.

Redesign website voor Atelierroute Lauwersland

2023-12-09T17:43:11+01:00

Na enkele jaren wilde de klant een andere opzet van de website, het jaarlijkse beheer moest ook eenvoudiger worden. Om de weergave van de Atelierroute Lauwersland beter in beeld te brengen, op de website van Kunst aan Huis, is gekozen voor de WordPress plugin MapSVG. Met deze plugin kan een database gevuld worden die jaarlijks bijgewerkt kan worden, dat is helaas niet eenvoudig door de klant zelf te doen maar kost de ontwikkelaars van de website wel minder tijd. Het redesign van de website is in een aantal weken doorgevoerd, de content is aangeleverd door de klant en opgenomen in de configuratie van MapSVG.

Redesign website Cleara Biotech

2023-12-09T17:19:56+01:00

Na een aantal jaren een one-pager als website te hebben gehad heeft de klant ons benaderd om een nieuwe, uitgereidere website te ontwikkelen. De oude website was eerder goed genoeg maar nu was het belangrijk om extra informatie te delen via de website om zo ook nieuwe investeerders beter de informeren over de status en voortgang van Cleara Biotech.

Website ontwikkeling voor Hub-Z

2022-01-19T19:58:58+01:00

Weer een leuke opdracht voor een nieuw bedrijf van twee slimme ondernemers. Het technische projectbureau Hub-Z wordt geleid door twee bevlogen ondernemers die zich bezig houden met projectmanagement & engineering in de (bio) pharmaceutische and voedingsindustrie. De website hoeft niet veel content te bevatten maar is wel opgeleukt met een aantal kleine animaties.

Ga naar de bovenkant