Webdesign en ontwikkeling | Portfolio website | Schriever design en concept

Nieuwe website voor

Schriever design & concept.

Huisstijl & Webdesign, Website bouw

Portfolio website

Voor een gaaf ontwerpbureau uit Groningen hebben wij een nieuwe portfolio website opgeleverd. Het was deze keer een thuiswedstrijd want het was voor Schrieverdesign.com. Op de website maken we gebruik van de portfolio functionaliteit uit het WordPress thema. Het portfolio is gevuld met de vele projecten die door Sven Schriever en Astrid Stam zijn uitgevoerd in de afgelopen jaren.

Schriever design en concept is van vele markten thuis, van conceptontwikkeling tot drukwerk en bijvoorbeeld van ruimtelijk ontwerp tot animaties. Sven en Astrid werken ook mee binnen de samenwerking van Wepsaait.NL. Webdesign en het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen is noodzakelijk voor de mooie websites die we samen via Wepsaait.NL leveren.

Door gebruik te maken van leveranciers van betrouwbare en goed onderhouden WordPress thema’s kunnen wij de websites sneller en stabieler ontwikkelen. Bij de keuze van een WordPress thema moet voor ons ook de leverancier van het thema een goede reputatie hebben.

De nieuwe portfolio website van Schrieverdesign.com is geoptimaliseerd voor de Google Index en tevens qua laadtijd van de webpagina’s. Door middel van de optimalisatietools die Google gratis aanbied zijn de webpagina’s één voor één gecontroleerd en waar nodig zijn de afbeeldingen gecomprimeerd.

Tegenwoordig is de prestatie van een website op een mobieletelefoon voor Google een belangrijke graadmeter voor de Google Index. De performance van een website op een mobiele telefoon kan getest worden met de Google tools. Daarnaast kan ook de geschiktheid van webpagina’s voor het gebruik op een mobiele telefoon getest worden, het gaat hierbij o.a. om de afstand tussen klikbare (menu-)items en de weergave van elementen op een klein scherm.

Ben jij ook op zoek naar een mooie, goedwerkende en snelle website? Bekijk wat we jou kunnen bieden!

  • Vakgebieden – Huisstijl en webdesign, Website ontwikkeling
  • Sector – Marketing & Communicatie
  • Website – www.schrieverdesign.com
Wepsaait.NL » Portfolio » Schriever design en concept