Nieuwe website ontwikkelen voor Perspectief Financiële zorgverlening

Nieuwe website ontwikkelen voor

Perspectief FZ.

Huisstijl & webdesign, Website bouw, Tekstschrijven

Een nieuwe website ontwikkelen voor een startende ondernemer is altijd een mooie opdracht. Wij helpen graag om jouw bedrijf goed op het Internet te zetten. Voor Perspectief Financiële Zorgverlening hebben wij de huisstijl, het logo en een nieuwe website ontwikkeld.

Perspectief FZ is in 2018 gestart door Esther Hemminga. Zij is al jaren een ervaren bewindvoerder die mensen met financiële problemen helpt. Samen met Karin Tauran (ook bewindvoerder) en een aantal assistent bewindvoerders vormen zij nu een klein professioneel team in de provincie Groningen. Perspectief wilde graag een mooie nieuwe website met de benodigde informatie voor hun klanten en hulpverleners. Om de juiste professionele uitstraling te bereiken is gekozen voor het inzetten van een tekstschrijver en fotograaf.

Wil jij ook een mooi website ontwerp van Wepsaait.NL? Door het gebruik van het WordPress CMS kunnen jij en jouw samenwerkers ook zelf de inhoud van de website beheren.

Professionele fotografie en teksten

De website heeft een professionele en persoonlijke uitstraling gekregen. Mede door de prachtige foto’s die de klant door een professionele fotograaf heeft laten maken. De tekstschrijver is met de klant gaan zitten en heeft ook met Esther gesproken over het gevoel en de sfeer rondom de nieuwe website. Door het gebruik van fotografie op straat in Groningen worden beelden weergegeven van mensen met en zonder financiële problemen. Daarnaast is met foto’s van het team de toon “wij zijn klein, maar professioneel en persoonlijk” uitgebeeld.

Optimalisatie & onderhoud

Bij het gebruik van foto’s of films is de bestandsomvang (Mb’s) van die content een belangrijke factor voor de laadsnelheid van de website. Door gebruik te maken van WordPress, een cache plugin en optimalisatie tools zorgen wij dat het beeldmateriaal geoptimaliseerd wordt weergegeven.

Op de website van Perspectief FZ staat ook inhoud vermeld die de klant graag zelf wil aanpassen. Jaarlijks worden er nieuwe vastgestelde tarieven voor bewindvoering toegepast. Deze tarieven kan de klant met behulp van het WordPress CMS zelf wijzigen. Indien het om grotere tekstuele wijzigingen gaat of om lay-out of design wijzigingen, dan is het aan te raden om dat door een WordPress specialist uit te laten voeren.

Bekijk wat we jou kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Huisstijl en webdesign, Website ontwikkeling, Tekstschrijven, WordPress
  • Sector – Financieel
  • Website – www.perspectief-fz.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Nieuwe website voor Perspectief