Logo, website ontwerp en ontwikkeling voor Cleara Biotech

Logo en website

Cleara Biotech.

Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress

Is het echt waar? Worden we binnenkort 120 jaar? Bijzonder trots zijn we dat we voor deze start-up aan de slag konden. Wij mochten hun logo en website ontwerpen en ontwikkelen. Bij Cleara werken een handvol prominente wetenschappers aan een aantal spraakmakende uitvindingen op het gebied van ‘aging’. Zij denken dat ze veroudering kunnen terugdraaien door senescente cellen op te ruimen. Daarom hebben ze dit bedrijf opgericht om hiervoor een therapie te kunnen ontwikkelen.

Houd deze website van Cleara goed in de gaten want je zal nog veel van deze club uitvinders gaan horen in de pers en in de media. Wellicht zullen zij zelfs ooit invloed hebben op jouw eigen ‘oude dag’.

Ontwerp

Het logo van Cleara is hier op de tekentafel geboren, naar aanleiding van het verzoek van onze opdrachtgever Peter de Keizer. Hij had de wens om het logo te inspireren op het pac-man poppetje uit de jaren 80. Onze designer vond het een leuke vraag waar hij goed mee uit de voeten kon. Het is dan ook een mooie en enigszins abstracte verbeelding geworden van de uitvinding waar Cleara zich op richt, het “opruimen van senescente (verouderde) cellen”.

Natuurlijk draait ook deze website met een SSL certificaat. Zodoende wordt de webpagina met HTTPS weergegeven. Dat betekent, naast extra veiligheid en voldoen aan de privacy wetgeving (AVG/GDPR), dat de website ook beter wordt beoordeeld bij een indexering door zoekmachines zoals Google.

Functionaliteit en techniek

De website is ontwikkeld met het WordPress CMS. Met diverse plugins is de website-omgeving qua techniek en functionaliteit uitgebreid. Met één van de plugins wordt een tijdlijn weergegeven van de ontdekkingen die door de wetenschappers zijn gedaan in de afgelopen jaren. Deze website voor Cleara Biotech is ontwikkeld als een “single-page-website”, middels de navigatie vlieg je als het ware over de pagina.

Voor deze website zijn optimalisaties toegepast. Ten behoeve van de snelheid van weergeven en de weergave in zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Daarnaast is de website ontwikkeld voor een (responsive) weergave op verschillende apparaten, zoals computer, tablet en bovendien smartphone.

Tevens is bij de ontwikkeling van de website de domeinverhuizing door ons gecoördineerd. Daarnaast hebben wij voor de klant de hostingomgeving verder ingericht.

Benieuwd wat wij voor jouw website kunnen aanbieden?

  • Vakgebieden – Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Medisch & Bio Technologie
  • Website – www.clearabiotech.com

Bekijk onze website aanbieding voor het laten bouwen van jouw website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Logo en website Cleara Biotech