Grafisch ontwerp en website ontwikkeling voor Sibrich Veenland

Kunst website

Sibrich Veenland.

Webdesign & Website ontwikkeling, WordPress

Een kunstenares naar ons hart die de mooiste werken uit haar keramiekoven tevoorschijn tovert. Sibrich was toe aan een nieuwe website en heeft de bouw van de kunst website en het grafisch ontwerp (webdesign) van de website aan ons toevertrouwd. We hebben de website zo voor haar gemaakt dat ze zelf, na een korte introductie in WordPress, foto’s van haar nieuwe en verkochte kunst gemakkelijk op haar kunst website kan vervangen.

Cursus

Aan al onze klanten bieden wij altijd de mogelijkheid om met één of meerdere personen tegelijk een korte cursus WordPress via ons te volgen. Deze cursus wordt op maat met jou afgestemd, waardoor deze cursus afhankelijk is van de wensen en de kennis die al in huis is. Indien gewenst kan de cursus bij ons op de studio plaatsvinden, maar we komen ook graag bij jou langs op locatie om de training bij jou in-house te verzorgen. Van te voren ontvang jij hiervoor een offerte, tevens spreken we af hoeveel medewerkers aan de cursus gaan deelnemen en de duur hiervan.

Meestal is één tot vier uur training voldoende om jouw WordPress website zelf goed te kunnen onderhouden.

Ontzorgen

Natuurlijk is het ook mogelijk volledig ontzorgd te worden. In dit geval kun je een strippenkaart bij ons kopen voor incidentele wijzigingen en/of het onderhoud van jouw website. Deze strippenkaarten zijn verkrijgbaar in small, medium en large en staat gelijk aan vijf, tien en vijftien uur werk. Ook het reguliere onderhoud door ons behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op om jouw wensen en onze speciale maandtarieven te bespreken. Je kan bij ons meestal bij uw huidige hostingpartij aangesloten blijven (mits WordPress hosting mogelijk is). Natuurlijk is het ook mogelijk om de hosting te laten verzorgen door onze vaste hostingpartner ‘Keurig online‘. Zij scoren altijd hoog in de ranking bij Trustpilot. Keurig online werkt met zeer voordelige tarieven, ze hebben een goed werkende klantenservice en een uitstekende bereikbaarheid.

Kortom, door deze mooie website interesse gekregen om jouw website door ons te laten bouwen? Neem contact met ons op.

  • Vakgebieden – Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Kunst & Cultuur
  • Website – www.sibrichveenland.com

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Kunst website Sibrich Veenland