Redesign website van Cleara Biotech

Redesign website

Cleara Biotech.

Webdesign, Websitebeheer

Na een aantal jaren een one-pager als website te hebben gehad heeft de klant ons benaderd om een nieuwe, uitgebreidere website te ontwikkelen. De oude website was eerder goed genoeg maar nu was het belangrijk om extra informatie te delen via de website om zo ook nieuwe investeerders beter de informeren over de status en voortgang van Cleara Biotech.

Redesign

De huisstijl van Cleara Biotech was al eerder gemaakt door Schrieverdesign, het was nu de bedoeling om de website meer body te geven dan de eerste versie had. Er zijn afbeeldingen middels sliders aan de website toegevoegd en er zijn informatieve afbeeldingen opgenomen die de website ook meer doet leven. Door het gebruik van het Avada thema was het redesign goed door te voeren.

Bij het redesign van een website wordt ook altijd de WordPress software bijgewerkt, hiervoor worden de updates van het CMS, de plugins en het Avada Thema uitgevoerd. Ook een security en performance controle is standaard bij een redesignopdracht van een door Wepsaait ontwikkelde website.

Beelden maken de site

Bij het bouwen van een website zijn de beelden (foto’s en films) erg bepalend voor de ‘look & feel’ van de website. Mooie foto’s, van goede kwaliteit, zijn daarom belangrijk. Door het gebruik van zogenaamde sliders kunnen dynamisch teksten en effecten op de foto’s worden toegepast. Voor het gebruik van films is het wel de vraag of je die zelf wilt en kan hosten gezien de bestandsomvang. Het gebruik van Youtube voor langere films is een mogelijke oplossing, al loop je daar dan weer tegen de AVG wetgeving aan. Indien je zelf geen beeldmateriaal hebt dan zijn stockfoto’s of het inhuren van een professionele fotograaf een mogelijk alternatief.

Benieuwd wat wij voor jouw website kunnen aanbieden?

  • Vakgebieden – Webdesign, Website ontwikkeling
  • Sector – Medisch & Bio Technologie
  • Website – www.clearabiotech.com

Bekijk onze website aanbieding voor het laten bouwen van jouw website.

Wepsaait.NL » Portfolio » Redesign website Cleara Biotech