Website ontwerp en ontwikkeling voor Voedingsburo van der Linde

WordPress website

Voedingsburo van der Linde.

Huisstijl, logo & website

Een nieuwe wordpress website bouwen voor een samenwerkingsverband van voedingsspecialisten, was de uitdaging waar we voor stonden. Als deze diëtisten zich tot je wenden voor een frisse nieuwe website dan heb je natuurlijk direct een uitdaging. Bijvoorbeeld alle verschillende locaties in beeld brengen was één van de belangrijkste eisen. Negentien locaties welteverstaan. We hebben hier gebruik gemaakt van plugins waarbij het voor de gebruiker makkelijk te zien is waar hij of zij moet zijn. Deze locaties zijn ruim vertegenwoordigd in de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe.

Behalve dat wij voor hen mochten werken hebben wij ook van ze mogen leren. Zo wisten wij bijvoorbeeld helemaal niet dat er een verschil was tussen voedingsconsulenten en echte diëtisten, wat zij natuurlijk zijn. Want je moet weten dat alleen huisartsen naar diëtisten mogen doorverwijzen als je hulp nodig hebt met voeding en/of gewicht.

Frisse uitstraling

Toen wij onze designer vroegen waar hij nou het meest trots op is over deze wordpress website hoefde hij niet lang na te denken. ‘De frisse uitstraling van de website’ was het eerste dat hij zei. En het feit dat deze website zo duidelijk overbrengt dat voeding geen probleem is maar een oplossing kan zijn. Mooie heldere kleuren en een witte achtergrond zijn de basis voor deze website.

Een leuk element zijn bijvoorbeeld de sprekende slogans die op de foto’s staan. Deze slogans geven, in combinatie met de close-ups van de gezonde voedingsmiddelen, de filosofie en instelling weer van deze club voedingsspecialisten. Tevens was het leuke van het proces dat ook de slogans, direct tijdens een gesprek met oprichtster en stuurvrouw Karin, opgetekend konden worden. Eet smakelijk!

Een site die de serieuze materie op een niet-problematische manier toegankelijk maakt. Fris, modern en functioneel.

Bekijk ons portfolio en doe ideëen op voor jouw eigen website.

  • Vakgebieden – Huisstijl, Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Gezondheid & Welzijn
  • Website –  www.voedingsburovanderlinde.nl
Wepsaait.NL » Portfolio » WordPress website voor Voedingsburo van der Linde