Nieuwe non-profit website ontwikkelen voor het Schrieverswold in Warffum Groningen

Non-profit website ontwikkelen voor

Het Schrieverswold.

Webdesign & ontwikkeling

Een nieuwe website ontwikkelen voor een mooi particulier (non-profit) project is ook een mooie opdracht. Wij helpen graag om jouw project ook goed op het Internet te zetten. Voor het project van het Schrieverswold in Warffum hebben wij het logo en de website ontwikkeld.

Het Schrieverwold in een particulier minibos in Warffum, Groningen. De realisatie van het minibos is in november 2019 afgerond, het bos zal de komende 10 jaar ongestoord groeien. Het privé minibos is aangeplant volgens de Tiny Forest® plantmethode. Met deze methode ontstaat er een klein, dicht begroeid minibos van inheemse bomen, struiken en heesters.

Wil jij ook een mooi website ontwerp van Wepsaait.NL? Door het gebruik van het WordPress CMS kunnen jij en jouw samenwerkers ook zelf de inhoud van de website beheren.

Tijdlijn plugin & YouTube

De website maakt gebruik van veel foto’s en films. Om de foto’s goed weer te geven in de tijd is er gebruik gemaakt van een plugin om tijdlijnen weer te kunnen geven. Door deze plugin krijgt de website een dynamische look & feel. Om de filmpjes goed te kunnen tonen en geen problemen te ondervinden met het bandbreedteverbruik is gebruik gemaakt van YouTube embedded movies. Er is een YouTube kanaal opgezet onder een merkaccount en de filmpjes worden vanaf dat kanaal ingesloten op de website.

Optimalisatie & onderhoud

Bij het gebruik van foto’s of films is de bestandsomvang (Mb’s) van die content een belangrijke factor voor de laadsnelheid van de website. Door gebruik te maken van WordPress, een cache plugin en optimalisatie tools zorgen wij dat het beeldmateriaal geoptimaliseerd wordt weergegeven.

Op de website van Schrieverswold staat ook inhoud vermeld die de klant graag zelf wil aanpassen. Ieder jaar worden er nieuwe foto’s van de ontwikkeling van het minibos geplaatst. Deze foto’s kan de klant met behulp van het WordPress CMS zelf eenvoudig wijzigen. Indien het om grotere tekstuele wijzigingen gaat of om lay-out of design wijzigingen, dan is het aan te raden om dat door een WordPress specialist uit te laten voeren.

Bekijk wat we jou kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Webdesign, Website ontwikkeling, Tekstschrijven, Fotografie, WordPress
  • Sector – Non-profit
  • Website – www.schrieverswold.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Non-profit website voor het Schrieverswold