Website ontwerp en ontwikkeling voor ClientControl

Nieuwe website voor

Client Control.

Webdesign, Website ontwerp & ontwikkeling, WordPress CMS

Soms zijn klanten zo tevreden met een eerder ontwikkelde WordPress website waardoor ze er gewoon nog één bestellen. Dit was het geval bij Cliënt Control. Eén van de andere organisaties waarvan ze onderdeel uitmaken had eerder bij ons al een nieuwe website laten bouwen en ontwerpen. Eén exacte kopie van deze WordPress website was dus de wens. Natuurlijk wilden we ze hierin graag tegemoet komen. Met volledig andere content, foto’s en teksten zijn we aan de slag gegaan. Hun bestaande huisstijl was hierbij dit keer het uitgangspunt. Vervolgens was het mooie dat we hierbij hun eigen huisstijlhandboek goed konden gebruiken. Zo heeft de site de gewenste uitstraling gekregen.

Organisatie

Door de goede voorbereidingen van Joyce Nooteboom hebben we deze website in een rap tempo kunnen ontwerpen en bouwen. Mede dankzij haar hebben we gezien hoe snel een organisatie soms iets uit de grond kan stampen. Ten eerste het foutloos aanleveren van de teksten. Ten tweede exact het goede formaat aanleveren van de fotografie en een klip en klare visie hoe deze website eruit moest gaan zien waren de succesfactoren voor de snelle oplevering.

Meertalig

Zoek jij een specialist op het gebied van debiteurenbeheer? Een partner die je vooral flexibel in kunt zetten, zodat je nooit te veel betaalt? En die bovenal de goede relatie met jouw klanten voorop stelt? Client Control is jou graag van dienst! Zij nemen het debiteurenbeheer van a tot z voor u uit handen. Ze combineren de meest geavanceerde technieken met een klantgerichte aanpak.

Tot slot is het nog even leuk om te vertellen dat de website eerst door ons was ontwikkeld in het Nederlands. De klant heeft later nog een meertalige plug-in toegevoegd waardoor deze site nu ook in het Engels toegankelijk is. Misschien is zoiets ook goed voor jouw website?

Neem contact met ons op of kijk nog even verder naar onze portfolio.

  • Vakgebieden – Huisstijl, Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Financieel
  • Website –  clientcontrol.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Nieuwe website voor Client Control