Kunst portfolio website | Kristi Neider | Wepsaait.nl

Kunst portfolio website

Kristi Neider.

Webdesign & Website ontwikkeling, WordPress

Het was een mooie klus om een nieuwe website te maken voor Kristi Neider. Zij is een kunstenares uit Estland die al jaren woont en werkt in Groningen. Een kunstenares met een bijzondere vaardigheid in het maken van linosnedes en daar prachtige afdrukken van maakt.

Portfolio website

Kristi wilde een nieuwe frisse website voor haar linosnede drukwerk, haar bestaande website was verouderd en niet meer goed bruikbaar op telefoons en tablets. De website moest eenvoudig en duidelijk zijn, niet te veel poespas.

Door middel van het WordPress CMS en een thema met een goede portfolio toepassing was het mogelijk om de website zo op te zetten dat Kristi zelf eenvoudig haar kunstwerken kan toevoegen. De website is ook voorbereid op de toekomst, nu staan er alleen nog maar linosnedes in het portfolio maar uitbreiden naar andere kunst categoriëen is eenvoudig te realiseren.

Meestal is één tot vier uur training voldoende om jouw WordPress website zelf goed te kunnen onderhouden.

Ontzorgen

Natuurlijk is het ook mogelijk volledig ontzorgd te worden. In dit geval kun je een strippenkaart bij ons kopen voor incidentele wijzigingen en/of het onderhoud van jouw website. Deze strippenkaarten zijn verkrijgbaar in small, medium en large en staat gelijk aan vijf, tien en vijftien uur werk. Ook het reguliere onderhoud door ons behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op om jouw wensen en onze speciale maandtarieven te bespreken. Je kan bij ons meestal bij uw huidige hostingpartij aangesloten blijven (mits WordPress hosting mogelijk is). Natuurlijk is het ook mogelijk om de hosting te laten verzorgen door onze vaste hostingpartner ‘Keurig online‘. Zij scoren altijd hoog in de ranking bij Trustpilot. Keurig online werkt met zeer voordelige tarieven, ze hebben een goed werkende klantenservice en een uitstekende bereikbaarheid.

Kortom, door deze mooie website interesse gekregen om jouw website door ons te laten bouwen? Neem contact met ons op.

  • Vakgebieden – Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Kunst & Cultuur
  • Website – www.kristineider.com

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Kunst portfolio website Kristi Neider