Webshop met WooCommerce voor keramiek sieraden

Webshop voor sieraden

Bright & Bounty.

WooCommerce Webshop

Om haar sieraden van keramiek te verkopen wilde deze kunstenaar uit Groningen graag een mooie webshop met een goed gevulde productencatalogus. De webshop zou dienen voor de verkoop van hangers en ringen van keramiek, daarnaast was een aparte categorie nodig voor interieuritems die ook van keramiek zijn gemaakt. De kunstenaar (Mirjam) heeft zelf alle productfoto’s gemaakt, dat was veel werk maar gaf uiteindelijk een mooi resultaat in de weergave op de website.

Het opzetten van de webshop met ook de mogelijkheid tot verkoop over de hele wereld kost wel wat tijd. De verzendklassen inrichten, belastingen inregelen en de verdere configuratie hebben wij van Wepsaait ook opgepakt. Net voor de kerst kon de website online en heeft de klant de verdere promotie van de webshop gestart.

WooCommerce

Met de gratis WordPress plugin WooCommerce kan een webshop ontwikkelt worden. De gratis versie van de plugin volstaat voor de meeste kleine webshops. WooCommerce kan verder nog uitgebreid worden met allerlei betaalde plugins. Via verschillende gratis betaalplugins is het mogelijk om betaling via o.a. iDeal te regelen. Voor de website met keramiek sieraden is gekozen voor Mollie, een prima betaaloplossing o.b.v. een fixed fee.

Avada thema

Door in het Avada thema gebruik te maken van Avada Layouts was het eenvoudig om een consistente website weergave te maken voor de productpagina’s en de productcategorie pagina’s. Het Avada thema heeft daarnaast een goede oplossing voor het weergeven van de productcatalogus, door de “Infinity scroll” oplossing worden pagina’s met producten snel geladen en behoud de bezoeker een goede beleving van de webshop.

Kijk wat we voor jouw nieuwe website kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Webshop, WooCommerce, WordPress
  • Sector – Kunst & Cultuur
  • Website –  www.brightbounty.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Webshop voor keramiek sieraden