Website voor groepsaccommodatie Hoeveveniets met boekingkalender

Website voor groepsaccommodatie met boekingkalender

Hoeveveniets.

Logo & website

In het dorp Wapse in Drenthe is een ondernemer gestart met de verhuur van een groepsaccommodatie. De accommodatie heeft de leuke en pakkende naam “Hoeveveniets” gekregen. Het nieuwe logo is ontwikkeld door Sven van Schriever design&concept.

Een nieuwe website voor groepsaccommodatie Hoeveveniets

De nieuwe groepsaccommodatie moest natuurlijk ook een website hebben. De website is gemaakt door Wepsaait.nl in het WordPress CMS. Met behulp van WordPress kunnen klanten uiteindelijk eenvoudig zelf de content op de website aanpassen. Met behulp van WordPress plugins kan de website verder uitgebreid worden qua functionaliteit en beveiliging.

Op de site moest ook de beschikbaarheid getoond worden, zo’n oplossing kan dan geboden worden d.m.v. een plugin. Er zijn plugins beschikbaar die een maandelijkse bijdrage vragen of plugins die een eenmalige betaling per jaar vereisen. Gratis plugins zijn soms ook te vinden, maar voor de boekingkalender was er geen goede Nederlandstalige gratis plugin te vinden.

Eenvoudige boekingkalender

De plugin Simple Booking Calendar kan de beschikbaarheid van de accommodatie eenvoudig en goed weergeven op de website. De plugin is niet heel uitgebreid qua functionaliteit (geen webservice of boekingoplossing) maar wel betaalbaar en betrouwbaar qua ondersteuning en updates. Het installeren van de plugin in het WordPress CMS is eenvoudig, na installatie moet de boekingkalender nog wel goed geïntegreerd worden in de website. De kosten voor de plugin worden per jaar afgerekend, updates van de plugin zijn inbegrepen voor 1 jaar.

Kijk wat we voor jouw nieuwe website kunnen bieden.

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Meer uit ons portfolio
Wepsaait.NL » Portfolio » Website voor accommodatie met boekingkalender