Website ontwerp en ontwikkeling voor Andriessen Criminaliteitspreventie

Webdesign & ontwikkeling

Andriessen Criminaliteits preventie.

Voordelige website in WordPress

Als er ineens een politieagent en een beveiliger door je raam naar binnen koekeloeren dan schrik je toch wel even. Maar wat blijkt, ze komen gewoon een website bestellen, die we voor een keer in de aanbieding hebben gedaan. Normaal gesproken verwacht je dit natuurlijk niet. Maar vanwege hun enorme ervaring op het gebied van bestrijden van criminaliteit hebben zij besloten daarnaast ook nog samen een bedrijf op te richten om medewerkers van bedrijven te gaan trainen. Als je echt iets wil doen aan criminaliteitspreventie op de werkvloer dan moet je bij hen zijn. Deze twee doorgewinterde broers beloven ten eerste hun geld terug te verdienen door het terugdringen van derving en ten tweede ook nog eens je medewerkers te leren hoe ze de-escalerend kunnen werken wanneer agressie een rol speelt op de werkvloer. De broers waren op zoek naar een voordelige website, dat kunnen wij wel bieden.

WordPress websites kunnen als voordelige website aangeboden worden doordat er geen kostbare tijd en mankracht verloren gaat aan het ontwikkelen van te veel maatwerk.

Website aanbieding

Aanbiedingen vanuit wepsaait.nl doen we zelden. Maar heel af en toe als we in een hele goede bui zijn kunnen we het toch niet laten. Dan krijg je als je geluk hebt een website voor € 2000,-  in plaats vanaf  € 3000,-. Maar let op en houdt de social media kanalen hiervoor goed in de gaten. Deze aanbiedingen staan maar kort online en zijn meestal alleen via facebook te claimen. Het gaat hier dan om de eenvoudige websites die voor zichzelf kunnen spreken. Vooral een mooi kans voor starters die in eerste instantie goed met zo’n starterswebsite uit de voeten kunnen.

Wilt u meer weten over deze aanbieding? Laat het ons weten via ons contactformulier en we sturen u een berichtje wanneer u weer gebruik kunt maken van deze aanbieding. Ook als u andere vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dit natuurlijk graag.

Bekijk onze website aanbieding.

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Voordelige website voor Andriessen Criminaliteitspreventie