Huisstijl, logo en website ontwikkeling voor Vier Leeuwen Incasso

Huisstijl en website

Vier Leeuwen Incasso.

Logo, Webdesign, WordPress

Wat leuk dat we deze huisstijl en website helemaal in een nieuw jasje mochten steken. We hebben niet alleen de bouw en het ontwerp van deze website mogen verzorgen, ook het logo en de huisstijl zijn compleet onder het mes gegaan. Vier leeuwen is een zakelijk incassobureau, die 100% dochteronderneming is van Flanderijn, de grote incasso-en gerechtsdeurwaarderorganisatie met 14 kantoren in Nederland en België.

Huisstijl

Dit traject zijn we deze keer gestart zoals we het eigenlijk stiekem het allerliefst doen. We begonnen hier namelijk eerst met de ontwikkeling van een nieuw logo en natuurlijk een bijbehorende huisstijl. Voor een logo-traject komen we dan eerst bij de klant en luisteren naar de wensen, proeven de sfeer en kijken naar de bestaande logo’s en middelen. We laten ons dan ook goed voorlichten door de klant, zodat we weten waar we rekening mee moeten houden tijdens het logo ontwerp. Zeker omdat deze klant als dochteronderneming onderdeel is van een grotere organisatie.

We hebben op verzoek van deze klant gekozen voor een WordPress template waar een mooie beeldvullende fotoslide ingepast kon worden.

Design

Soms is het nog niet duidelijk welke kant het eigenlijk op moet gaan. In dit geval, mede dankzij Joyce Nooteboom, de voortvarende projectleider vanuit de Vier Leeuwen, kreeg dit traject snel een goede richting. Na een eerste schetsronde, waarbij onze designer een drietal logo’s had voorgesteld, werd er al vrij snel een knoop doorgehakt. Na wat heen en weren, fijnslijpen, kleurkeuzes maken en lettertypes kiezen konden we snel verder. De gekozen schets leidde uiteindelijk tot een fantastisch nieuw logo waar niet alleen de klant, maar ook wijzelf erg blij mee zijn. Dit logo is de basis geworden van de nieuwe huisstijl en later het startpunt voor deze nieuwe website.

Wil je weten wie wij zijn?

  • Vakgebieden – Huisstijl, Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Incassobureaus & Gerechtsdeurwaarders
  • Website – www.vierleeuwenincasso.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Huisstijl en website Vier Leeuwen Zakelijke Incasso