Meertalige website ontwikkeling, webdesign en animatie voor 370cc

Meertalige website

370cc.

Webdesign, ontwikkeling & animatie

Een meertalige website maken voor de leukste communicatiecoöperatie van Nederland was de grootste uitdaging dit keer. WordPress kent verschillende plug-ins. Een hiervan is de mogelijkheid om je website in meerdere talen weer te geven. Het maakt niet uit of je nu in Duitsland, Italië, Frankrijk of Nederland bent. Deze website spreekt je aan in de taal van het land waarin je op dat moment bent. Ook op zoek naar een meertalige website? Het gave animatie filmpje op de homepage komt eveneens bij ons uit de studio vandaan. Nieuwsgierig geworden?

Kijk en klik dan vooral eens rond bij 370cc.com.

Creatief

Deze organisatie is een samenwerkingsverband van drie doldwaze creatieven. Sven Schriever, Marc Wiers en Astrid Stam. Zij besloten hun krachten te bundelen. Daardoor is hun team inmiddels flink uitgebreid. Er werken nu onder anderen een online director, een story director en tevens een change director. Wanneer nodig vinden ze elkaar en schalen ze  op naar het formaat waar de opdracht op dat moment om vraagt. Vanuit het hoofdkantoor in Baflo (Groningen) bedienen zei klanten in binnen-en buitenland. Met deze samenwerking geven zij antwoord op de grote vraag naar hun concepten en creatie. Maar je kunt ze eveneens inhuren voor spetterende brainstormsessies van één of twee dagdelen. Ook voor het verzinnen van nieuwe concepten en ideeën draaien zij hun hand niet om.

Ervaring

Deze club jonge honden staat garant voor 25 jaar ervaring. Vroeger opgedaan bij de grote en gerenommeerde reclamebureau’s uit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. In het heden en verleden bedien(d)en ze merken zoals Ziggo, Rabobank, Axe, Mars, Heineken, de Nederlandse bridgebond en bakker.com.

Dit najaar staat onder andere een metamorfose van het activiteitencentrum van Staatsbosbeheer op het programma. Deze vindt plaats in het nationaal park Lauwersmeer, één van de elf nationale parken die Staatsbosbeheer rijk is. De naam hiervoor hebben ze in ieder geval alvast verzonnen ‘Lauwersnest’.

Wil je weten wat we nog meer hebben gemaakt?

  • Vakgebieden– Huisstijl, Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress, Animatie
  • Sector – Marketing & Communicatie
  • Website – www.370cc.com

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Meertalige website 370cc