Huisstijl, logo en website voor CBP Het Samenhuis

Website in de zorgsector

CBP Het Samenhuis.

Huisstijl, logo & website

Voor deze website in de zorgsector hebben we gebruik kunnen maken van de tekentablet. Maar eerst iets over het Samenhuis; met heel veel liefde en zorg een veilige omgeving willen bieden. Laat dat maar over aan het CBP Samenhuis. Een kleinschalige zorgorganisatie, die dichtbij gezinnen kinderen en jongeren wil staan. Precies wanneer dit het allermeest nodig is. Het samenhuis reikt ze de hand. Ze meldden zich bij ons op de studio voor een frisse nieuwe website. Ook wilden ze graag dat we hun verhaal zouden helpen te vertellen. Vandaar dat er een fantastisch geanimeerd filmpje hiervoor in de maak is bij ons.

Tekeningen

Om de privacy te waarborgen heeft het Samenhuis ons gevraagd tekeningen te gaan maken. Deze tekeningen vertellen, zonder de cliënten te laten zien, wat zij voor hen kunnen betekenen. Het maken van dergelijke schetsen is één van de expertises die Wepsaait.NL in huis heeft. Sinds enige tijd zijn we dan ook trotse bezitter van een echte Ipad pro. Een tekentablet die je kunt gebruiken om echt goede visualisaties mee te maken. Die worden natuurlijk pas echt goed als schetsen en visualiseren één van je kernkwaliteiten is. Gelukkig hebben wij het genoegen dat dit nu net één van de belangrijkste kernkwaliteiten van onze designer is.

Copywriter

Het is een genoegen te zien hoe ontzettend enthousiast deze klant is. Met veel passie en ideeën vanuit Paulien Andriessen , directrice van het Samenhuis, zijn we deze samenwerking aangegaan. Marc Wiers onze copywriter heeft ter inspiratie en voorbereiding op deze klus eerst een mooie brainstormsessie gehad met Paulien en een deel van haar team. Kortom, zie hier het resultaat. En zoals eerder gezegd, er komt nog een hele leuke film aan. Ook deze film kunnen jullie straks bekijken op hun nieuwe website.

Kijk wat we voor jouw nieuwe website kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Huisstijl, Logo, Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Zorg & Welzijn
  • Website –  www.cbphetsamenhuis.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Website zorgsector CBP Het Samenhuis