Website met audio ondersteuning en QR code verwijzing

Website

Lauwersnest.

Logo, Audio en QR-code verwijzing, WordPress

In het Lauwersnest, het activiteitencentrum van Staatbosbeheer bij het Lauwersmeer, is een Vogelwand en een Dark Sky wand aanwezig. De Vogelwand geeft de vogeltrek weer, de Dark Sky Park wand geeft meer informatie over ons zonnestelsel.

Staatsbosbeheer wilde de informatie van de Vogelwand en Dark Sky wand eenvoudiger toegankelijk maken voor de bezoekers. Door de audiobestanden met de informatie op een website te plaatsen en de website eenvoudig toegankelijk te maken met een QR code is het gelukt om de bezoekers eenvoudig te faciliteren. Met hun eigen mobiele telefoon kunnen de bezoekers de informatie beluisteren.

Ook handig in Corona tijd

Door de audiobestanden via een persoonlijke mobiele telefoon te beluisteren is er geen speciale apparatuur nodig voor de audiotour. Er is geen uitgifte van de apparatuur nodig en er is natuurlijk ook verder geen onderhoud of reiniging nodig. Zeker in de tijd van het Corona virus was dit een goede oplossing.

QR codes met verwijzing naar audio

In het activiteitencentrum zijn op de vogelwand en de Dark Sky Park wand stickers met een QR code geplaatst. Bezoekers kunnen zo met hun eigen mobiele telefoon de code scannen en de webpagina met het audiobestand openen.

  • Vakgebieden – Logo, Webdesign & Website ontwikkeling, WordPress
  • Sector – Non-profit
  • Website – www.lauwersnest.nl

Benieuwd wat wij voor jouw website kunnen aanbieden?

Wepsaait.NL » Portfolio » Website met audio voor activiteitencentrum