Website ontwerp en bouw voor het samenwerkingsverband Kunstroute Lauwersmeer

Website ontwerpen voor

Kunst aan huis.

Webdesign, Website bouw, WordPress

De bouw van een kunstwebsite en de website ontwerpen, voor een grote groep van 31 kunstenaars, is één van de opdrachten die wij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd.

Een samenwerkingsverband moet je natuurlijk pas starten als je elkaar ermee kan versterken of kan helpen. Maar wat als je allemaal al zo’n beetje een eigen website hebt en toch samen één verhaal wilt vertellen. Hoe ga je dit dan doen? Leer dan nu hoe van deze creatieve meesters. Een fantastisch initiatief van 31 Friese en Groningse kunstenaars die ieder jaar hun bezoekers verwelkomen in hun (meestal) aan huis gevestigde ateliers. Tijdens deze ‘kunst aan huis route’ kan men kosteloos gedurende 2 weekenden de nieuwe kunstwerken komen bezichtigen en desgewenst natuurlijk ook aanschaffen.

Thema

Ieder jaar kiezen ze binnen dit samenwerkingsverband voor deze kunstroute een nieuw thema. Dit jaar is het thema ‘ruimte’, geïnspireerd op de uitgestrekte vergezichten die het Lauwersmeer gebied kent. Ook de designer heeft de ‘ruimte’ gekregen tijdens het ontwerpen van deze website. Menig bezoeker maar zelfs de betrokken kunstenaars hebben zich even achter de oren moeten krabben toen ze de boel op zijn kop zagen staan. Nieuwsgierig of het beeld op de homepage nou een foutje is of dat dat nu net de bedoeling was? Vraag het aan één van de kunstenaars tijdens de kunstroute.

Onderhoud

Ook de jaarlijkse road map wordt hier bij ons achter de schermen ontworpen en uiteraard geplaatst op de website. Supporters van de kunstroute ondersteunen dit initiatief door deze grote kaart op hun raam te plakken. Hiermee helpen ze de kunstenaars dit culturele hoogstandje onder de aandacht te brengen.

Deze website word jaarlijks opgefrist en de content wordt vervangen. Niet alleen met een nieuw thema en nieuwe kunstenaars/kunstenaressen maar uiteraard ook met de nieuwe kunstwerken. We zijn er trots op dat wij iedere keer weer de kans krijgen er samen iets moois van te maken.

Wil jij ook een mooi website ontwerp van Wepsaait.NL? Door het gebruik van het WordPress CMS kunnen jij en jouw samenwerkers ook zelf de inhoud van de website beheren.

Bekijk wat we jou kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Webdesign, Website ontwikkeling, WordPress, Animatie
  • Sector – Kunst & Cultuur
  • Website – www.kunstaanhuis.nl

Jouw nieuwe website laten bouwen? Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website Wepsaait.NL

Wepsaait.NL » Portfolio » Website ontwerpen voor Kunst aan huis