Webdesign voor Whakakeke

Webdesign & Grafisch ontwerp

Whakakeke.

Ontwerp shirt patronen, Logo & website ontwerp

Wat krijg je als je twee aan hardlopen verslaafde endorfine junks en een designer samen in een ruimte zet. In dit geval webdesign en grafisch ontwerp voor een nieuwe webshop en een kledinglijn. Deze webshop is ontstaan vanuit de wens meer keuze te hebben uit onderscheidende hardloopkleding. De kledinglijn is gestart met een zomercollectie van t-shirts. Later is deze ook uitgebreid naar een wintercollectie en hardloopbroekjes. Deze gasten timmeren inmiddels flink aan de weg. Onlangs riepen zij een heuse ‘Whakakeke’ ontwerpwedstrijd uit voor de leerlingen van het Noorderpoortcollege. Alle studenten kregen de kans om een hardloopshirt in Whakakekestijl te ontwerpen. De winnares van deze wedstrijd is inmiddels flink in het zonnetje gezet. Haar ontwerp is gebruikt om 100 leerlingen en docenten aan te kleden in haar winnende t-shirt tijdens de 4 mijl van Groningen.

Professioneel

Voor deze webshop hebben we een professionele photoshoot met echte modellen gehouden, verzorgt door de prijswinnende fotograaf Kars Tuinder. Het voordeel van een dergelijke shoot is dat de designer in samenwerking met de fotograaf van te voren goed kan bepalen wat de gewenste sfeer moet zijn van een webshop. Het logo en de naam voor deze webshop komen rechtstreeks bij ons uit de studio vandaan.

Rebels

Het logo is geïnspireerd op beelden en tatoeages die je tegen komt bij de Maori’s in Nieuw Zeeland. Ook de naam ‘Whakakeke’ is een vertaling uit het Maori wat ‘rebels’ betekend. De bouw van deze website is verzorgt door de webbouwer Santal van der Veen van Affect Media. Het design hiervan is door onze eigen ontwerper gedaan. Wat wij leuk vinden aan deze shop is dat vanwege de 3D rendering je de t-shirts van alle kanten kunt bekijken.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Vakgebieden – Grafisch ontwerp, Webdesign
  • Sector – Mode & Sport
  • Website –  www.whakakeke.com

Bekijk onze website aanbieding voor het laten bouwen van jouw website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Webdesign Whakakeke