Webshop ontwerp en ontwikkeling voor Vesta Groningen

Webshop ontwerp & ontwikkeling

Vesta.

Webdesign, Website met webwinkel, WordPress, WooCommerce

Het ontwerpen en bouwen van een website en webshop voor de grootste meubelboulevard van het noorden was een uitdaging die we graag aan wilden gaan. Ziehier het resultaat. Deze site is de vindplaats geworden voor mensen die in hun vrije tijd graag inspiratie op willen doen. Bezoekers van deze website laten zich hier leiden richting het Woonforum waar Vesta zich bevind. Het woonforum is een hotspot in Groningen waar de doorgewinterde huizenliefhebbers zich als ware interieurarchitecten en stylisten door de vele leuke winkels heen kunnen werken die het Woonforum huisvest.

Trendy

Op deze website kun je blogs vinden waarop regelmatig geschreven wordt door de trendwatchers van Vesta. Ook kun je er afspraken maken voor verschillende adviezen zoals interieuradvies, slaapadvies en onderhoudsadvies. Desgewenst kun je ook een interieurcoach toegewezen krijgen. Zie je altijd mooie interieurplaatjes in de magazines en op internet, maar vind je het lastig om dit zelf thuis toe te passen of wil je hier graag een doordacht advies over? De interieurcoach komt bij je thuis! Lekker in je eigen omgeving, op een door jou gekozen dag en tijd. Bovendien zie je gelijk de kansen en uitdagingen van jouw interieur. De interieurcoach neemt kleuren en materialen mee en creëert samen met jou een doordacht interieurplan waar je jaren van kunt genieten.

WordPress is ook zeer geschikt voor E-commerce websites die producten of diensten verkopen.

Webwinkel

Het mooie van deze website is dat je, als je bent uitgewinkeld bij Vesta, alsnog thuis die droombank kunt bestellen via de webwinkel. Vanuit de mooie en overzichtelijke webshop heb je toegang tot een groot deel van de collectie van Vesta. In de webshop kun je op verschillende manieren betalen zoals met iDEAL en credit card. Ook kun je binnen de webshop een kortingscode invullen bij de betaling. We hebben de webwinkel tevens gekoppeld aan het voorraadsysteem van Vesta zodat de webwinkel en het magazijn goed samen functioneren.

Veel websites op Internet draaien met het WordPress CMS. WordPress is een gebruiksvriendelijk contentbeheersysteem. Dankzij de vele plugins voor WordPress zijn er veel mogelijkheden om een website helemaal aan te passen aan de wensen van de klant. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van websites met WordPress, deze ervaring levert een meerwaarde op voor onze klanten.

WordPress is ook zeer geschikt voor E-commerce websites die producten of diensten verkopen. Voor het ontwikkelen van webwinkels met WordPress maken wij bijvoorbeeld gebruik van de WooCommerce plugin.

Wil jij ook een webshop laten bouwen? Neem contact met ons op!

  • Vakgebieden – Webdesign, Website, Webshop, WordPress, WooCommerce
  • Sector – Wonen & Interieur
  • Website –  www.vesta.nl

Kijk wat wij kunnen aanbieden voor jouw nieuwe website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites en webshops, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Webshop Vesta Groningen