Webdesign voor vastgoedproject Prachtig Kralingen van Woonstad

Webdesign

Prachtig Kralingen.

Vastgoed website

Omdat we al 25 jaar in het vak zitten, zijn we al heel wat vastgoedklanten tegen het lijf gelopen. Wij zijn stiekem dol op ze, simpelweg omdat we nu eenmaal van huizen en architectuur houden. Daarom hebben wij in het verleden al heel vaak vastgoedondernemers mogen helpen, niet alleen met een vastgoed website maar ook met andere zaken zoals een projectlogo of een brochure. Kortom vastgoed van A tot Z zullen we maar zeggen. We hebben de gekste vastgoedconcepten bedacht. Campagnes ontwikkeld voor vastgoed, namen bedacht, en websites gemaakt zoals deze voor het vastgoedproject “Prachtig Kralingen”. Het mooie van deze website, die we mochten ontwikkelen voor Woonstad Rotterdam, is dat hij zo goed werkte dat hij inmiddels al niet meer bestaat. Ter illustratie, alle huizen die verkocht moesten worden, in dit hogere segment, zijn reeds uitverkocht.

Vastgoedsector

We krijgen vaker opdrachten van deze vastgoedklant. Vandaar dat we recent mee mochten werken aan een stukje gebiedsontwikkeling in een wijk in Rotterdam. Samen met ondernemers en ambassadeurs hebben we een compleet nieuw concept bedacht. Dit heeft geleid tot een fantastische naam voor een nieuw hip winkelgebied ‘Kralingen Boulevard’. Daarnaast is het logo en de huisstijl van de website ‘Prachtig Kralingen’ ook door ons ontworpen. De bouw van de vastgoed website heeft plaatsgevonden in samenwerking met de webbouwers van Squid Media. Jammer dat we de website niet meer kunnen laten zien, de site is door zijn grote succes inmiddels off-line.

Heb jij ook een vastgoedproject, misschien één waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken, laat het ons dan weten. Geheel vrijblijvend zetten wij de mogelijkheden voor je op een rij. Heb je alleen een website nodig voor de verkoop? Of toch liever alles in één keer? Van naam tot logo, van verkoopbrochures tot insteekmappen, vertel het ons en we ontwerpen het graag.

Nieuwbouw

Online communicatie wordt steeds belangrijker. Dat geldt eveneens voor de vastgoedsector. Steeds vaker zien we dat projectwebsites een belangrijke rol spelen in de succesvolle verkoop van huizen en appartementen binnen nieuwbouwprojecten. Wepsaait.nl helpt je graag met online oplossingen op het gebied van vastgoedcommunicatie. Met andere woorden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in een nieuwe website voor jouw vastgoedproject? Bekijk wat we kunnen bieden.

  • Vakgebieden – Webdesign
  • Sector – Vastgoed & Woningbouw
  • Website –  www.prachtigkralingen.nl

Neem contact met ons op voor een mooie website aanbieding voor jouw nieuwe website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Vastgoed website Prachtig Kralingen