Website ontwerp en ontwikkeling voor Food Basics

Full-service bureau voor

Food Basics.

Huistijl & Website ontwerp

Op sommige klanten moet je extra zuinig zijn. Dat geldt zeker voor deze klant, misschien vraag je je af, als we dit zo stellen, waarom dan eigenlijk? Dat komt omdat deze klant er één is van het eerste uur. En zonder eerste klant geen bedrijf! Deze jongens hebben wij op het gebied van design (en webdesign) mogen helpen vanaf de start van dit merk. Zij konden de hulp van een full-service bureau goed gebruiken. Ooit zijn we begonnen met hun logo, gevolgd door een frisse huisstijl, en later werden we hun huisleverancier van allerlei middelen. Zelfs over de grens kom je ze nu regelmatig tegen, hun verhaal vertellend vanuit gave beursstands, ontworpen bij ons op de studio. Voor iedere beurs weer een leuke nieuwe stand.

Product

Deze gasten timmeren flink aan de weg met onder andere hun melkpoeders in vele smaken. Ook de verpakkingslijn van hun nieuwe producten hebben wij voor ze mogen ontwerpen. We waren dan ook erg blij dat deze klant een fotootje stuurde van de eerste verscheping overzee met een lading door ons ontworpen en door hen ontwikkelde producten. Het ontwerp van hun website hebben wij als full-service bureau ook voor onze rekening mogen nemen. De bouw hiervan heeft plaatsgevonden onder het bevlogen toezicht van Webba. Inmiddels zijn deze jongens geen starters meer en kennen zij net als wij het klappen van de zweep. Maar zolang zij blijven groeien ontwikkelen en ontwerpen wij graag met ze mee.

Design

Nieuwsgierig geworden naar wat ze maken en wie ze zijn. Neem dan nu snel een kijkje op de website, let op de Hollandse identiteit, bewonder het logo. Zoom in op de verpakkingen, beoordeel de beursstand. Bedenk of jij dit ook allemaal wilt. Is het antwoord daarop “Ja!”, bel Astrid en maak een afspraak.

We gaan het ook voor jou regelen, precies op maat en gericht op wat jij nodig hebt natuurlijk, want wij zijn een full-service bureau in hart en nieren.

  • Vakgebieden – Huisstijl, Logo, Webdesign
  • Sector – Voedingsmiddelenindustrie
  • Website – www.foodbasics.nl

Bekijk onze website aanbieding voor het laten bouwen van jouw website. Of bezoek ons Wepsaait.NL Blog op onze “Nieuws” pagina voor meer informatie rondom het bouwen van websites, de privacywetgeving en WordPress.

Wepsaait.NL » Portfolio » Full-service bureau voor Food Basics