window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('set', 'allow_google_signals', false); gtag('set', 'allow_ad_personalization_signals', false ); gtag('config', 'G-ZVMBGQ0T9S', { 'anonymize_ip': true, 'forceSSL': true });

Website voor IIsbaankeunstrute

2023-12-09T18:18:11+01:00

Voor een nieuw project in Friesland moest er een website komen. Het project omvat kunstwerken die in Friesland staan, Friese gedichten en ijsbanen in Friesland die in de lente droog staan en waar dan allerlei natuurschoon te zien is. De locaties van de kunstwerken en ijsbanen zijn opgenomen in verschillende fietsroutes door Friesland, bij de ijsbanen zijn borden geplaatst met daarop een QR-code met een link naar een Fries gedicht, in een Fries dialect.

Non-profit website voor het Schrieverswold

2020-10-07T16:13:45+02:00

Een nieuwe website ontwikkelen voor een mooi particulier (non-profit) project is ook een mooie opdracht. Wij helpen graag om jouw project goed op het Internet te zetten. Voor het Schrieverswold hebben wij een mooie non-profit website ontwikkeld. De website heeft een professionele en persoonlijke uitstraling gekregen, mede door de prachtige foto's die we zelf hebben gemaakt.

Website migratie Stichting Team Tundra

2022-04-03T18:03:01+02:00

Stichting Team Tundra rijdt uitdagende challenges voor goede doelen. Team Tundra is een liefdadigheidsinstelling uit Nieuw Lekkerland, ze werven fondsen voor goede doelen die de leef- en gezondheidsomstandigheden van kinderen verbeteren. In januari 2018 hebben Teus Verhoeven en Petra de Jager de Navigate North challenge gereden voor de goede doelen 'Kika' en 'Vrienden van het Sophia', 7000 kilometer door 7 landen in 7 dagen. De eindbestemming in 2018 was Moermansk in Rusland. Ook de komende jaren zal Team Tundra zich blijven inzetten voor hun goede doelen.

Ga naar de bovenkant