Wepsaait.NL

Hallo allemaal (wat fijn dat je er bent). Mogen wij even jullie aandacht?

We hebben namelijk een belangrijk nieuwtje over Ronald Zötsch en Sven Schriever! Natuurlijk kennen de meesten van jullie deze twee heren of in ieder geval één van hen. Zij zijn de websitebouwers!

Vandaag is de dag van de feestelijke, spetterende lancering van hun nieuwe label ‘Wepsaait’. Dit willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze willen dit graag met jullie delen. Bij Wepsaait zeggen we gewoon wat we doen; wij bouwen en ontwerpen websites!

40 jaar geleden gestart als zandbakvrienden voor het leven. In deze zandbak bouwden ze forten en kastelen. Later werden dat ingewikkelde slagvelden met soldaatjes. Nu bouwen deze twee vrienden samen websites, vandaar de naam van hun nieuwe label ‘Wepsaait’. Ronald als de websitebouwer en Sven als de websiteontwerper. Ronald is natuurlijk geen vreemde. De meesten van jullie kennen hem als de ervaren ICT-er, WordPress specialist en hoogstwaarschijnlijk ook als perfectionist. Sven staat bij de insiders bekend als de doorgewinterde ontwerper en kunstenaar. Vanaf vandaag zetten ze dat wat ze van oudsher samenbrengt voort als collega’s.

Hoort zegt het voort! Vanaf vandaag zijn ze in te huren als duo voor jouw nieuwe website. Hoe leuk is dat?

Nieuwe website?

Sven werkt vanuit de provincie Groningen en Ronald vanuit Zuid-holland. Zo bestrijken ze met hun dienstverlening direct het hele land! Altijd verbonden en altijd in de samenwerking met elkaar. De bouwer en de ontwerper. Natuurlijk doen zij dit niet alleen! Samen met een team van ervaren specialisten bouwen en ontwerpen zij een nieuwe website voor jou!

De keuze voor het logo en de naam behoeft natuurlijk eigenlijk geen uitleg voor de scherpe observeerder. De spin uit het logo is de spin in het ‘World Wide Web’. De rode draad die je op onze website en in al onze campagnes tegenkomt is ‘de rode draad’ uit jouw verhaal, de ‘rode draad’ uit jouw bedrijf.

We willen je uitnodigen om op onze nieuwe website rond te kijken in ons portfolio met gebouwde websites. We hebben al websites gemaakt voor klanten in verschillende sectoren, zoals kunst en cultuur, zorg, zakelijke dienstverlening en bio-technologie.

Zonder goed team kunnen ook Ronald en Sven niet alles aan. Astrid is hun steun en toeverlaat als het om regelen gaat. Ook zin gekregen in een frisse nieuwe website gebouwd door Ronald en Sven? Bel of mail Astrid dan!

 

Wepsaait.NL