Wepsaait.NL

Wij bouwen websites!

Is jouw website inmiddels ook verouderd? Kan je bestaande website wel een opfrisbeurt gebruiken? Natuurlijk begrijpen wij dat. De wereld van de online communicatie veranderd nu eenmaal snel. Gebruikers van jouw website stellen hoge eisen aan de snelheid waarmee hij wordt geladen en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Heb jij ook een nieuwe website nodig? Laat het ons weten. Stuur ons even een berichtje via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook gewoon even bellen. We zijn nieuwsgierig naar het pakket van eisen waar jouw website aan moet voldoen. Wij ontwerpen en bouwen graag een nieuwe website voor je. Precies op maat gemaakt, speciaal voor jouw bedrijf.

Privacywetgeving

En als we dan toch bezig zijn denken wij natuurlijk mee rondom de Europese privacywetgeving (AVG/GPDR) en jouw nieuwe website. Vanaf 25 mei 2018 moeten alle websites die persoonsgegevens verzamelen van europeanen voldoen aan die nieuwe privacywet.

Wij van Wepsaait.NL zijn geen juristen, wij zijn websitebouwers. Indien je zeker wilt zijn dat jouw organisatie voldoet aan de regels rondom de nieuwe privacywetgeving raden wij jou aan om juridisch advies in te winnen. Het opstellen van juridische documenten zoals een privacyverklaring of disclaimer doet Wepsaait.NL niet. Als jij dat wenst kunnen wij wel documenten en eventueel de benodigde plugins plaatsen op jouw website. Ook kunnen wij helpen bij de invulling van het overzicht met gebruikte cookies en technieken op jouw website.

Aan de informatie uit dit BLOG kunnen geen rechten ontleend worden.

AANBIEDING VOOR EEN STARTERSWEBSITE?

Nieuw bedrijf opgestart? Net langs geweest bij de kamer van koophandel? Leuk! Gefeliciteerd met deze belangrijke stap. Wij begrijpen als geen ander dat dit een spannende tijd voor je is. Veel regelwerk, veel nadenkwerk. Waarschijnlijk ook een flinke dosis adrenaline en misschien wel één of twee slapeloze nachten? Natuurlijk heb je dan ook direct een professionele nieuwe website nodig. Wij begrijpen dat starters niet altijd een budget hebben om flink uit te pakken. Informeer dan eens naar onze speciale startersaanbieding. Dit zijn onze zogeheten starterspakketten. We helpen je dan direct op weg met een frisse starterswebsite. Desgewenst inclusief het ontwerp van een mooi en exclusief logo, een huisstijl en visitekaartjes. De tarieven voor deze starterspakketten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Deze kun je opvragen door ons contactformulier in te vullen of ons even te bellen.

 

Wepsaait.NL