Naast een nieuwe website ook een nieuwe huisstijl met logo?

Wepsaait.NL

Onze grafisch ontwerper kan ook voor jou aan de slag!

Als grafisch ontwerper, designer, art director, creative-director of hoe je me ook maar noemen wilt doe ik simpelweg eigenlijk niets anders dan nieuwe dingen bedenken en ontwerpen. Soms stilletjes in een hoekje met potlood en papier. Maar vaak ook temidden van de hectiek op mijn eigen studio. Natuurlijk altijd gebruikmakend van mijn trouwe ontwerpmaatje de ‘Macbook’ op mijn bureau. Maar tegenwoordig ontwerp en teken ik ook met veel plezier heel wat af op mijn super professionele I-Pad Pro.

Ik ben al sinds 25 jaar ontwerper. Het vak heb ik na het volbrengen van de kunstacademie te Rotterdam mogen leren bij de grote internationale reclamebureaus in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het weleens moeten ontwerpen. Logo’s, huisstijlen, verpakkingen, beursstands, advertenties, character-
ontwikkeling (poppetje verzinnen), filmpjes, boeken en interieur. You name it! Maar ook heb ik vaak kaarten, kleding, magazines, infografics en jaarverslagen mogen ontwerpen.

Webdesign

Ook vind ik het heerlijk om op stap te gaan als freelance-ontwerper. Het leuke hiervan is dat je op de gekste plekken gevraagd wordt voor brainstorms en conceptontwikkeling voor de grote merken. Axe, Bertolli, Mars is een kleine greep uit de merken waarvoor ik heb mogen ontwerpen. Maar natuurlijk ben ik ook heel trots op mijn eigen klanten waarvoor ik graag ontwerp zoals bijvoorbeeld Bakker.com, Rabobank, Ziggo en vele anderen. Al jaren ben ik als ontwerper natuurlijk ook regelmatig betrokken bij het ontwerp en de bouw van websites.

Door de grote vraag van mijn klanten naar webdesign ben ik een aantal jaren geleden zelf gestart met het ontwerp en de bouw hiervan. Inmiddels heeft deze vraag zo’n vlucht genomen dat ik de bouw van websites niet langer zelf aankan. Om die reden heb ik de samenwerking opgezocht met twee geweldige ict-specialisten. Dit is een fantastische samenwerking. Alles wat ik ontwerp voor de klant kunnen zij online bouwen en omzetten naar goede gebruiksvriendelijke websites. En natuurlijk vice-versa! Alles wat zij bouwen en ontwikkelen giet ik graag voor ze in een mooi designjasje. Vandaar vanaf nu onze online portfolio op wepsaait.nl. De plek waar je heen kunt als je een nieuwe website nodig hebt.

Bekijk wat wij jou kunnen aanbieden voor jouw nieuwe website of neem contact met ons op.

 

Wepsaait.NL